Ξεκίνησε προπονήσεις και θέλει πρωτάθλημα με τη Νάπολι ο Μίλιτς!

Ξεκίνησε προπονήσεις και θέλει πρωτάθλημα με τη Νάπολι ο Μίλιτς!

Ο Χρβόγε Μίλιτς βρίσκεται ήδη στην Ιταλία, προπονείται με τη Νάπολι και δεν κρύβει την αισιοδοξία του για το Σκουντέτο.

Ο Χρβόγε Μίλιτς είναι και με τη βούλα ποδοσφαιριστής της Νάπολι. Ο Κροάτης αριστερός μπακ βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και ξεκίνησε προπονήσει με τη νέα του ομάδα, έχοντας στόχο να καταφέρει να πάρει συμμετοχές στη διάρκεια της σεζόν. Αλλά και να πείσει τους παρτενοπέι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και μετά το καλοκαίρι. Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, όσα… θαύματα κι αν κάνει ο Ραμαντάνι.

Ο 26χρονος πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, πάντως δεν κρύβει την αισιοδοξία του για τους στόχους της νέας του ομάδας. Και στο πρώτο του ποστάρισμα στα social media, αφού… ανακοίνωσε την παρουσία του στην προπόνηση της Νάπολι, ζήτησε το πρωτάθλημα. «Πίσω στην Ιταλία: Αυτή τη φδορά για να κερδίσω το Σκουντέτο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μίλιτς! Για τον οποίο τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι από την πρώτη προπόνηση έδειξε διάθεση να παλέψει για μία ευκαιρία από τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ponovno u Italiji??ovaj put po naslov?????? di nuovo in Italia ??questa volta per vincere scudetto??☝️✍️?? #napoli #scudetto #forzanapolisempre #?? #trening #19 #podnovezuva #grandesquadra #familianapoli ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HRVOJE MILIC (@hrvoje_milic19) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ