Σπέτσια – Νάπολι 1-4

Σπέτσια – Νάπολι 1-4

Οι Παρτενοπέι διέλυσαν εκτός έδρας την Σπέτσια με 4-1 και με 70 βαθμούς ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας - Ισοπαλία (1-1) στο Ουντινέζε – Μπολόνια.

Μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την τετράδα και την έξοδο στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου πέτυχε η Νάπολι στην έδρα της Σπέτσια.

Οι Παρτενοπέι επικράτησαν με 4-1 για την 35η αγωνιστική της Serie A και με 70 βαθμούς ανέβηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω τους τις Αταλάντα, Γιουβέντους και Μίλαν, που ισοβαθμούν με 69 πόντους. Αντίθετα, η Σπέτσια έμεινε στους 34 πόντους (16η) και βρίσκεται μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και την 18η Μπενεβέντο.

Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Η Νάπολι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να σκοράρει τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 15’ ο Ντι Λορέντζο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ζιελίνσκι με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Μάλιστα στο 23’ ο Ζιελίνσκι από εκτελεστής έγινε δημιουργός και «σέρβιρε» στον Οσιμέν το 2-0 της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο.  Στο 44’ ο Οσιμέν μετά από την έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Ινσίνιε, κατέβασε ωραία την μπάλα με το στήθος και με σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι, κάνοντας το 3-0 για τους Παρτενοπέι. Είκοσι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-1 με τον Πίκολι, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Λοσάνο στο 79’, μετά την ωραία πάσα του Οσιμέν.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Σαμπό, Ισμαΐλι, Βινιάλι, Μαρκίτσα, Ρίτσι, Εστέβες (78’ Ακάμπορα), Βέρντε (46’ Πίκολι), Αγούδελο (78’ Σαπονάρα), Ματζιόρε, Γκιάσι (69’ Φαρίας)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Ραχμάνι, Χισάι (69’ Ρουί), Ντέμε, Ζιελίνσκι (69’ Μέρτενς, 77’ Ελμάς), Ρουίθ, Πολιτάνο (76’ Λοσάνο), Οσιμέν (84’ Πετάνια), Ινσίνιε

Ισοπαλία στο Ούντινε

Στο άλλο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/5), Ουντινέζε και Μπολόνια έμειναν στο 1-1 και συνεχίζουν χέρι-χέρι στους 40 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23’ με τον Ντε Πολ. Ο άσος της Ουντινέζε έκλεψε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο, έκανε φοβερή κούρσα και πλάσαρε τον Σκορούπσκι για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 81’, κέρδισαν πέναλτι και ο Ορζολίνι από την άσπρη βούλα ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην Μπολόνια.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Μπεκιάο (42’ Ντε Μαϊό), Μπονιφάτσι, Νάουτινκ, Μολίνα, Ντε Πολ, Γουάλας, Αρσλάν (83’ Φορεστιέρι), Λάρσεν, Περέιρα, Οκάκα

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Τομιγιάσου, Ντανίλο, Σουμαορό, Ντάικς (81’ Τζουβάρα), Σοριάνο, Σκούτεν (61’ Σβάνμπεργκ), Όλσεν (61’ Ορζολίνι), Βινιάτο (80’ Πόλι), Μπάροου (61’ Σανσόνε), Παλάσιο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ