Ίντερ – Σαμπντόρια 5-1

Ίντερ – Σαμπντόρια 5-1

Η πρωταθλήτρια Ίντερ έκανε πάρτι κόντρα στην αδιάφορη Σαμπντόρια, την διέσυρε με 5-1 και παρέμεινε αήττητη για 20ο διαδοχικό παιχνίδι.

Το πάρτι τίτλου συνεχίζεται για την Ίντερ, που έκανε ότι ήθελε κόντρα στη Σαμπντόρια και της επιβλήθηκε όπως μόνο εκείνη ξέρει (5-1). Μάλιστα, παρέμεινε αήττητη για 20ο συνεχόμενο αγώνα και το αξιοσημείωτο είναι πως οι «μπλουτσερκιάτι» την είχαν αναγκάσει στην τελευταία της ήττα.

Με αυτή τη νίκη οι «νερατζούρι» που έχουν εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος έφτασαν τους 85 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έμεινε στους 45 βαθμούς και δεν έχει να ελπίζει, αλλά ούτε και να φοβάται κάτι.

Ο «χορός» των γκολ άνοιξε νωρίς νωρίς, όταν ο Γκαλιαρντίνι μόλις στο 4′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 26′ ο Σάντσεζ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο 35′ ο Κειτά μείωσε για τους φιλοξενούμενους, όμως ο Σάντσεζ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κόντε είχε ρίξει ταχύτητα, όμως δεν έμεινε και… άσφαιρη. Στο 61′ ο Πιναμόντι πέτυχε το τέταρτο γκολ, ενώ στο 70′ χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνεζ διαμορφώθηκε το τελικό 5-1.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς (45′ Ράντου), Νταμπρόζιο, Ρανόκια, Μπαστόνι, Χακίμι, Γκαλιαρντίνι (61′ Μπαρέλα), Βεσίνο, Έρικσεν (56′ Μπρόζοβιτς), Γιάνγκ, Αλέξις Σάντσες (56′ Πιναμόντι), Λαουτάρο (73′ Σένσι)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Αουντέρο, Μπερεζίνσκι, Τονέλι (45′ Γιοσίντα), Κόλεϊ, Αουγκέλο, Καντρέβα, Τόρσμπι (45′ Έκνταλ), Αντριέν Σίλβα, Γιάνκτο (45′ Ντάμσγκαρντ), Γκαστόν Ραμίρες (45′ Βέρε), Κεϊτά Μπαλντέ (73′ Κουαλιαρέλα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ