Πίρλο: «Δεν πρόκειται να παραιτηθώ»

Πίρλο: «Δεν πρόκειται να παραιτηθώ»

Ο Αντρέα Πίρλο σε δηλώσεις του μετά την ήττα με 3-0 από τη Μίλαν ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από τη Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους γνώρισε βαριά ήττα στο Τορίνο από τη Μίλαν με 3-0 και είναι με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την έξοδο στο επόμενο Champions League, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.

Ο Αντρέα Πίρλο μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη Γηραιά Κυρία, αλλά και για το μέλλον του και υπογράμμισε πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί και να φύγει από τους μπιανκονέρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν σκέφτομαι πως θα φύγω, δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα το να… παραιτηθώ. Δεν θα αποχωρήσω. Συνεχίζω να δουλεύω και να κάνω την δουλειά μου, παρά τις όποιες δυσκολίες έχω συναντήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντρέα Πίρλο και πρόσθεσε: «Εμείς και μόνο εμείς φταίμε για όσα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο. Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου, καθώς εγώ ηγούμαι αυτής της ομάδας. Καμία ντροπή δεν πρέπει να νιώθεις όταν δυσκολεύεσαι στα παιχνίδια, αλλά πρέπει να έχεις και υπερηφάνεια. Εμφανίσεις όπως η αυτή, δεν θα πρέπει να δούμε ξανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ