Η Serie A μέσω CBS Sports στις ΗΠΑ έως το 2024

Η Serie A μέσω CBS Sports στις ΗΠΑ έως το 2024

Όπως έγινε γνωστό το CBS Sports εξασφάλισε αποκλειστικά τα δικαιώματα για τη μετάδοση αγώνων της Serie A στις Ηνωμένες Πολιτείες για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η CBS Sports εξασφάλισε αποκλειστικά τα δικαιώματα για τη μετάδοση αγώνων της Serie A στις Ηνωμένες Πολιτείες για τις επόμενες τρεις σεζόν, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση του κορυφαίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιταλίας και του τηλεοπτικού ομίλου των ΗΠΑ.

Εκτός από 380 αναμετρήσεις πρωταθλήματος ανά σεζόν, η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης μερικούς αγώνες του ιταλικού κυπέλλου και τον τελικό του Super Cup.

Όπως σημειώνει πηγή εξοικειωμένη με το θέμα, η CBS Sports θα πληρώσει περίπου 170 εκατομμύρια ευρώ για να προβάλει τα παιχνίδια της Serie A κατά την περίοδο 2021-2024 και 18 εκατομμύρια ευρώ για το ιταλικό Κύπελλο.

Η Rival ESPN μεταδίδει αγώνες Serie A στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2018, κυρίως μέσω της υπηρεσίας ροής ESPN +, βάσει συμφωνίας που λήγει τον Ιούνιο.

Το CBS Sports θα μεταδώσει όλους τους αγώνες στην υπηρεσία ροής Paramount +, ενώ ορισμένα παιχνίδια θα προβληθούν στα ελεύθερα τηλεοπτικά κανάλια του.

Η συμφωνία επεκτείνει τα πακέτα ποδοσφαίρου του CBS Sport στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης για το Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ