Ρόμα – Μίλαν 0-2

Ρόμα – Μίλαν 0-2

Πριν 20 μέρες ο Γκατούζο τόνιζε πως «Δεν είμαστε ο Μπραντ Πιτ αυτή τη στιγμή». Τώρα η Μίλαν πέρασε και από την έδρα της Ρόμα (2-0) και οι συγκρίσεις με τον διάσημο ηθοποιό θα πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο.

Η «τρέλα» του Τζενάρο Γκατούζο είναι γνωστή και μέσα σε αυτή την τρέλα του είχε δηλώσει πως: «Δεν είμαστε ο Μπραντ Πιτ αυτή τη στιγμή», θέλοντας να σχολιάσει το ποδόσφαιρο που έπαιζε η Μίλαν πριν από ένα 20ήμερο.

Οι Ροσονέρι σήμερα (25/2) «μοιάζουν» ολοένα και περισσότερο στον διάσημο ηθοποιό και το απέδειξαν και στο Ολίμπικο κόντρα στη Ρόμα (2-0), κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μικρό (βρίσκονται στο -7 ακόμα), αλλά βήμα.

Στο πρώτο μέρος η Μίλαν έδωσε την κατοχή στους Ρωμαίους και έκλεισε τους χώρους, προσπαθώντας να κρατήσει το μηδέν και να χτυπήσει στην κόντρα. Ο εορτάζων (έκλεινε τα 19) Τζίτζι Ντοναρούμα, σταμάτησε σε δύο περιπτώσεις τους Ουντέρ και Σικ και το 0-0 ήταν το σκορ το πρώτου ημιχρόνου.

Οι Ροσονέρι, όμως, με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου και συγκεκριμένα στο 48′ βρήκαν την μια χαραμάδα που χρειάζονταν στην άμυνα της Ρόμα και «χτύπησαν». Ο Σούσο έβγαλε μια υπέροχη σέντρα από τα δεξιά και ο Κουτρόνε βρήκε όσο χρειαζόταν την μπάλα προ του Μανωλά, για να «γράψει» το 1-0.

Το παιχνίδι είχε πλέον πάει εκεί ακριβώς που το ήθελε η Μίλαν, η οποία κλείστηκε εκ νέου στην άμυνα της και έψαχνε μια αντεπίθεση για να κλειδώσει το ματς. Και τη βρήκε στο 75′, με τον Κάλινιτς να βγάζει μια υπέροχη κάθετη στον Καλάμπρια που με σκαφτό πλασέ έκανε το 2-0 και τελείωσε την υπόθεση νίκη.

Έτσι, η Μίλαν, που πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη εφετινή της εμφάνιση, έφτασε τις 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και μείωσε στους 7 βαθμούς τη διαφορά της από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, δείχνοντας πως κανείς δεν μπορεί να την ξεγράψει ακόμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ