Ρόμα – Λάτσιο 2-0 (vid)

Ρόμα – Λάτσιο 2-0 (vid)

Η Ρόμα επικράτησε με 2-0 της Λάτσιο για την 37η αγωνιστική της Serie A και παρέμεινε στην 7η θέση με 61 βαθμούς. Έχασε το τρένο της τετράδας η ομάδα του Ιντζάκι.

Η Ρόμα ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης, καθώς επικράτησε με 2-0 της Λάτσιο για την 37η αγωνιστική της Serie και παρέμεινε στην 7η θέση με 61 βαθμούς, με τους «Λατσιάλι» να χάνουν οριστικά το τρένο της τετράδας καθώς έμειναν στην 6η θέση και στο -8 από την 4η Γιουβέντους.

Η ομάδα του Ιντζάκι ξεκίνησε καλύτερα στο ματς χάνοντας ευκαιρία στο 7′ με τον Λούλιτς, ενώ έφτασε άλλες δύο φορές κοντά στο γκολ με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (35′, 39′).

Παρότι η Λάτσιο πίεζε για το γκολ, η Ρόμα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Τζέκο έκανε ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά, βρήκε τον Μιχιταριάν κι αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 στο 42′ με το 12ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος, είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Ιμπόμπιλε και Φαρές (75′) αλλά η Ρόμα «χτύπησε» για δεύτερη φορά, με τον Πέδρο να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 78′.

Ρόμα: Φουζάτο, Κάρσντορπ, Μαντσίνι, Ιμπάνιεζ (38′ Κουμπούλα), Πέρες (46′ Σαντόν), Κριστάντε, Νταρμπό, Μχιταριάν, Πελεγκρίνι (72′ Βιγιάρ), Ελ Σαραουί (72′ Πέδρο), Τζέκο (90′ Μαγιοράλ)

Λάτσιο: Ρέινα, Μάρουσιτς (73′ Φαρές), Ατσέρμπι, Ράντου (73′ Καϊσέδο), Λάτσαρι, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς (84′ Ακπά Ακπρό), Λούκας, Αλμπέρτο, Λούλιτς (59′ Φελίπε), Μουρίκι (59′ Περέιρα), Ιμόμπιλε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ