Κροτόνε: Η χειρότερη άμυνα στην ιστορία της Serie A! (pic)

Κροτόνε: Η χειρότερη άμυνα στην ιστορία της Serie A! (pic)

Το γκολ που «έφαγε» από την Μπενεβέντο ήταν το 92ο στη φετινή σεζόν, με την ομάδα του Σέρσε Κόσμι να κάνει αρνητικό ρεκόρ, καθώς η χειρότερη επίδοση ήταν τα 91 γκολ της Καζάλε το 1934.

Σε… εφιάλτη εξελίχθηκαν τα όνειρα παραμονής που έκανε στην αρχή της σεζόν η Κροτόνε.

Η ομάδα Σέρσε Κόσμι δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες της Serie A και μοιραία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Η Κροτόνε αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνα και μάλιστα το γκολ που «έφαγε» από την Μπενεβέντο ήταν το 92ο στη φετινή σεζόν, με την ομάδα του Κόσμι να κάνει αρνητικό ρεκόρ, καθώς η χειρότερη επίδοση μέχρι τώρα ήταν τα 91 γκολ που είχε δεχθεί η Καζάλε το 1934.

Με τέτοια άμυνα ήταν αδύνατο να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της στη Serie A, με την Κροτόνε να έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά εδώ και αρκετές εβδομάδες. Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπενεβέντο ήταν το 37ο στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Σέρσε Κόσμι, η οποία έχει απολογισμό 6-4-27 με 45-92 γκολ και μόλις 22 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι η Κροτόνε δεν βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, καθώς στον… πάτο της Serie A είναι η Πάρμα με 20 πόντους, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ