Συγκλονιστικός Μανκόζου: Έπαιξε στα play off ανόδου ενώ είχε διαγνωστεί με καρκίνο

Συγκλονιστικός Μανκόζου: Έπαιξε στα play off ανόδου ενώ είχε διαγνωστεί με καρκίνο

Παρότι είχε διαγνωστεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες με καρκίνο, ο αρχηγός της Λέτσε, Μάρκο Μανκόζου, επέλεξε να καθυστερήσει τις θεραπείες ώστε να αγωνιστεί στα play off ανόδου για τη Serie A.

Μία ιστορία που ανατριχιάζει χάρισε σε όλο το φίλαθλο κοινό ο αρχηγός της Λέτσε, Μάρκο Μανκόζου. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής της Λέτσε διαγνώστηκε πριν από λίγο καιρό με καρκίνο.

Μία είδηση που σόκαρε ολόκληρη την Ιταλία. Όχι ωστόσο τον ίδιο τον Μανκόζου, ο οποίος καθυστέρησε τις θεραπείες ώστε να αγωνιστεί με την αγαπημένη του ομάδα στα play off ανόδου για τη Serie A, απέναντι στη Βενέτσια.

Η μοίρα ωστόσο δεν φέρθηκε σωστά στον αρχηγό της Λέτσε. Η Λέτσε ήταν στο 1-1 με τη Βενέτσια και ήθελε ένα γκολ για να πάρει τη νίκη και στο 80ο λεπτό είχε τη μεγαλύτερη της ευκαιρία, καθώς κατάφερε να κερδίσει ένα πέναλτι, με τον αρχηγό να αναλαμβάνει.

Ο Μάρκο Μανκόζου όμως αστοχεί και στέλνει την μπάλα άουτ. Ο ίδιος πέφτει κάτω μετά το τέλος του ματς και κλαίει, με τους συμπαίκτες του να τον παρηγορούν. Ο Μανκόζου όμως απέδειξε πόσο αγαπάει τη Λέτσε και οι φίλαθλοι του έδειξαν πως δεν του κρατάνε… κακία για ένα χαμένο πέναλτι, κάνοντας διάφορες αναρτήσεις υποστήριξης στα social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ