Τότι: «Ρονάλντο, Μέσι και Νεϊμαρ είναι εξωγήινοι»

Ο σπουδαίος Ιταλός και πρώην αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι έκανε δηλώσεις για την ποιότητα των Μέσι, Ρονάλντο και Νεϊμάρ, χαρακτηρίζοντας τους ως εξωγήινους. Όμως από τους τρείς ο Τότι θεωρεί φαβορί για να αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το 2017 τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιταλός: «Ο Ρονάλντο, ο Μέσι […]

Τότι: «Ρονάλντο, Μέσι και Νεϊμαρ είναι εξωγήινοι» | to10.gr

Ο σπουδαίος Ιταλός και πρώην αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι έκανε δηλώσεις για την ποιότητα των Μέσι, Ρονάλντο και Νεϊμάρ, χαρακτηρίζοντας τους ως εξωγήινους.

Όμως από τους τρείς ο Τότι θεωρεί φαβορί για να αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το 2017 τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιταλός:

«Ο Ρονάλντο, ο Μέσι και ο Νεϊμαρ είναι εξωγήινοι. Αλλά νομίζω ότι, τελικά, ο Ρονάλντο είναι μπροστά από τους άλλους. Έκανε μια φανταστική σεζόν και πέτυχε όλους τους στόχους του με τη φανέλα μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες».

Τέλος, ο Τότι ανέφερε πως το βραβείο του καλύτερου προπονητή θα πρέπει να το πάρει ο  Ζινεντίν Ζιντάν για τους ίδιους λόγους με τον Ρονάλντο: «Νομίζω ότι είναι το φαβορί για τους ίδιους λόγους. Κέρδισε τα πάντα την περασμένη σεζόν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο