Ρόμα: Ο Μουρίνιο κοιτάζει Ποντένσε και Ολιβέιρα

Ρόμα: Ο Μουρίνιο κοιτάζει Ποντένσε και Ολιβέιρα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σχεδιάζει την επόμενη μέρα στον πάγκο της Ρόμα και κοιτάζει τις περιπτώσεις του Ντανιέλ Ποντένσε και του Σέρζιο Ολιβέιρα.

Μια νέα εποχή ξεκινάει από την επόμενη σεζόν για τη Ρόμα, καθώς άπαντες κινούνται σε ρυθμούς Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Πάουλο Φονσέκα, καταστρώνει τα σχέδια του για την δημιουργία μίας ισχυρής Ρόμα, που θα πρωταγωνιστήσει τόσο στην Ιταλία, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από τις πρώτες προσθήκες που έχει ζητήσει ο Μουρίνιο από τη διοίκηση των «τζιαλορόσι» είναι ο Τζιανλουϊτζι Μπουφόν, ο οποίος πρόσφατα αποχαιρέτησε την Γιουβέντους, μετά από πολλά χρόνια καριέρας στη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με τη «Record», ο 58χρονος προπονητής έχει βάλει στο στόχαστρο δύο συμπατριώτες του ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της Ρόμα. Ψηλά στη λίστα του Μουρίνιο είναι ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος αγωνίζεται στη Γουλβς, ενώ κοιτάζει και την περίπτωση του πρώην μέσου του ΠΑΟΚ, Σέρζιο Ολιβέιρα, ο οποίος παίζει στην Πόρτο.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μουρίνιο είχε βάλει στο στόχαστρο τον Ποντένσε από τότε που ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν στον πάγκο της Τότεναμ, εκθειάζοντας τον παίκτη της Γουλβς για την ταχύτητα και την ευελιξία του στον αγωνιστικό χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ