Συμφώνησε με Γιουβέντους ο Αλέγκρι (pic)

Συμφώνησε με Γιουβέντους ο Αλέγκρι (pic)

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρόμανο, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Αν και πολλά δημοσιεύματα το προηγούμενο διάστημα ανέφεραν ότι ο Ιταλός τεχνικός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει ότι ο 53άχρονος θα είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους.

Η απόφαση των Μπανκονιέρι να αντικαταστήσουν τον Ανδρέα Πίρλο ήταν ειλλημένη και πλέον η λήξη της συνεργασίας τους με τον Ιταλό τεχνικό θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να επισημοποιηθεί και η επιστροφή του Αλέγκρι στον πάγκο της Γηραιάς Κυρίας.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο Αλέγκρι δέχθηκε την πρόταση της Γιουβέντους, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πάρει τον χρόνο της για να βρει τον κατάλληλο προπονητή για τον αντικαταστάτη του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Βασίλισσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ