Κασάνο: «Ο Ρονάλντο δεν πρόκειται να πάει στη Ρόμα λόγω… Μουρίνιο»

Κασάνο: «Ο Ρονάλντο δεν πρόκειται να πάει στη Ρόμα λόγω… Μουρίνιο»

Ο Αντόνιο Κασάνο απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους για λογαριασμό της Ρόμα και έβαλε στο... κόλπο τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους μοιάζει να είναι αβέβαιο, όπως αναφέρουν καθημερινά και τα ιταλικά ΜΜΕ.

Μάλιστα, κάποια δημοσίευματα συνδέουν το όνομα του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άλλα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και άλλα με τη Σπόρτινγκ. Δηλαδή με τρεις ομάδες, στις οποίες έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν.

Από την άλλη, ιταλικά δημοσιέυματα ανέφεραν πως ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ιταλία ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, όμως για λογαριασμό της Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ωστόσο, ο παλαίμαχος παίκτης της «Βασίλισσας» και των «τζιλαρόσι», Αντόνιο Κασάνο, ξεκαθάρισε πως αυτή η μεταγραφή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί διότι οι σχέσεις ανάμεσα στον Ρονάλντο και στον «Special One» δεν είναι οι καλύτερες δυνατές.

«Ο Ρονάλντο στη Ρόμα; Είναι ανόητο. Ο Μουρίνιο δεν είχε καλή σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, πώς νομίζεις ότι θα πάει στη Ρόμα τώρα;», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «BoboTV».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ