Γκατούζο : «Ζω ένα όνειρο, δεν είμαι ακόμα κάποιος»

Γκατούζο : «Ζω ένα όνειρο, δεν είμαι ακόμα κάποιος»

Η Μίλαν επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι της Λάτσιο με 5-4, στη μεταξύ τους επαναληπτική ημιτελική αναμέτρηση του ιταλικού κυπέλλου, στο στάδιο Olimpico της Ρώμης, και θα είναι η αντίπαλος της Γιουβέντους στον τελικό της διοργάνωσης, που είναι προγραμματισμένος για τις 9 Μαΐου. Ο τεχνικός των «ροσονέρι», Τζενάρο Γκατούζο, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά […]

Η Μίλαν επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι της Λάτσιο με 5-4, στη μεταξύ τους επαναληπτική ημιτελική αναμέτρηση του ιταλικού κυπέλλου, στο στάδιο Olimpico της Ρώμης, και θα είναι η αντίπαλος της Γιουβέντους στον τελικό της διοργάνωσης, που είναι προγραμματισμένος για τις 9 Μαΐου.

Ο τεχνικός των «ροσονέρι», Τζενάρο Γκατούζο, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του λέγοντας: «Τα παιδιά πιστεύουν σε αυτό που κάνουμε. Έχω αλλάξει μερικά πράγματα, όμως η δουλειά έχει γίνει από τον Μοντέλα. Τα πηγαίνουμε καλά αλλά ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα», τόνισε ο Ιταλός κόουτς και κατέληξε για το μέλλον του στην ομάδα:

«Το συμβόλαιό μου είναι το τελευταίο πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταφέρει ακόμα να γίνω κάποιος. Έχω ακόμα πολλά να μάθω, αλλά εδώ ζω το όνειρό μου. Κανείς δεν μου χάρισε τίποτα. Ο δρόμος είναι μακρύς για μένα και εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία που μου έχει δοθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ