Φιορεντίνα : Εξετάζει Βούκοβιτς

Φιορεντίνα : Εξετάζει Βούκοβιτς

Η Φιορεντίνα ψάχνεται από τώρα για τις καλοκαιρινές μεταγραφικές της κινήσεις και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Ελλάς Βερόνα από τον περασμένο Ιανουάριο. Ο 29χρονος στόπερ έχει πάρει φανέλα βασικού στην ιταλική ομάδα και οι «βιόλα» δεν έχουν μείνει αδιάφοροι από αυτό, […]

Η Φιορεντίνα ψάχνεται από τώρα για τις καλοκαιρινές μεταγραφικές της κινήσεις και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Ελλάς Βερόνα από τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο 29χρονος στόπερ έχει πάρει φανέλα βασικού στην ιταλική ομάδα και οι «βιόλα» δεν έχουν μείνει αδιάφοροι από αυτό, καθώς όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», έχουν στο στόχαστρό τους τον ποδοσφαιριστή.

Ο Βούκοβιτς ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη της Βερόνα επί της Τορίνο, ενώ συνολικά έχει παίξει πέντε ματς βασικός από την ημέρα που μετακόμισε στην Ιταλία. Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα του διατηρεί οψιόν αγοράς 3 εκατ. ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως πρέπει πρώτα να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Serie A.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ