Ο Καμαρά Νο1 στόχος του Σπαλέτι και οι πιθανότητες για «τράμπα» με τον Μανωλά

Ο Καμαρά Νο1 στόχος του Σπαλέτι και οι πιθανότητες για «τράμπα» με τον Μανωλά

To10.gr γράφει για τον Μάντι Καμαρά και τον Κώστα Μανωλά, που βρίσκονται μεταξύ Ολυμπιακού και Νάπολι.

Η Νάπολι θέλει τον Μάντι Καμαρά. Και τον θέλει πολύ. Οχι μόνο αυτό. Εχει ενημερώσει τον Ολυμπιακό για το ενδιαφέρον. Εχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για ποσά και για το πώς θα μπορούσε να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο deal, που θα αγγίξει τα 20 εκατομμύρια. Και πλέον οι δύο πλευρές ετοιμάζουν τις κινήσεις τους.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του στις συζητήσεις που έχουν γίνει. Ξεκινάει να μιλάει από τα 20 εκατομμύρια. Το θετικό; Οι Ιταλοί δείχνουν ότι μόνο μακριά από αυτό το νούμερο δεν κινούνται. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι θέλει τον παίκτη και είναι έτοιμη να βγάλει 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Μάλιστα, έχει ενημερώσει τον Ολυμπιακό επί των απόψεών της.

Ακόμη επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει. Οι επαφές γίνονται ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και τα ποσά που θα μπουν στο χαρτί να μην αλλάξουν πολύ. Εξάλλου, όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν τις λεπτομέρειες των επαφών μεταξύ των δυο ομάδων, το κλίμα που υπάρχει δείχνει ότι δεν πρόκειται να προκύψει διαμάχη. Αλλά ότι οι Ναπολιτάνοι θέλουν τόσο πολύ να πάρουν τον Καμαρά, που στο τέλος θα πουν το «ναι» στις απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδος. Εστω κι αν αυτές καλυφθούν με κάποια μπόνους.

Ενα στοιχείο που ενισχύει την πιθανότητα μεταγραφής του Καμαρά στη Νάπολι είναι η παρουσία του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της. Ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός, λοιπόν, δεν θέλει απλά τον μέσο από τη Γουινέα. Αλλά τον έχει στην πρώτη θέση της λίστας της. Οπως και ο αθλητικός διευθυντής και γενικό κουμάντο στις μεταγραφές, Κριστιάνο Τζιούντολι.

Τις τελευταίες ώρες ολοένα και περισσότεροι προσπαθούν να συσχετίσουν την πιθανή πώληση του Καμαρά στη Νάπολι, με την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Μια «τράμπα», που μόνο ως ουτοπική μπορεί να χαρακτηριστεί. Και οι λογοι είναι πολλοί και πολύ σημαντικοί.

Κατ’ αρχάς ο Ολυμπιακός έχει αρχή του, όταν πουλάει κάποιον ποδοσφαιριστή να μην παίρνει ανταλλάγματα άλλους ποδοσφαιριστές. Το εχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Και δύσκολα θα το αλλάξει τώρα. Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτό τώρα, είναι να… χαρίζει η Νάπολι τον Μανωλά και ο ίδιος ο παίκτης να μειώσει τις απολαβές του κατά τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Εξηγούμαστε. Η εφημερίδα «Tuttosport» ασχολήθηκε με την υπόθεση του Ελληνα κεντρικού αμυντικού και τα σενάρια για τον Ολυμπιακό. Ανέφερε, λοιπόν, τα δεδομένα της υπόθεσης. Αποκαλύπτοντας πως ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, ο ιδιότροπς Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, έχει θέσει ως τιμή πώλησής του τα 25 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, επισημαίνονται τα γνωστά δεδομένα. Το γεγονός ότι ο 29χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο έως το 2024 με τους Παρτενοπέι, αλλά και τα (καθαρά) 4 εκατ. ευρώ που προβλέπει ο ετήσιος μισθός του. Χωρίς να συμπεριλαμβάνονται στο ποσό τα μπόνους.

Η Νάπολι δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει τον Μανωλά να φύγει. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ελληνας στόπερ θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Γενικώς. Το να συμβεί αυτός φέτος, ωστόσο, φαντάζει πολύ δύσκολο. Διότι ακόμη και ένας πιθανός δανεισμός, θα έφτανε σε κόστος τα 4-5 εκατ. ευρώ. Καθώς η Νάπολι θέλει πολύ μεγάλο «ενοίκιο» για να τον παραχωρήσει.

Είναι σαφές ότι ο Μίνο Ραϊόλα, που έχει εμπλοκή και στις δύο υποθέσεις, καθώς εκπροσωπεί τον Μανωλά και έχει εξουσιοδοτηθεί από τον Καμαρά να του βρει ομάδα, είναι παμπόνηρος και τετραπέρατος. Αλλά ο συνδυασμός ενός τέτοιου deal, είναι εκτός πραγματικότητας. Σε αντίθεση με την πώληση του Μάντι, που φαντάζει πολύ πιθανή. Και η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκεται μόνο η Νάπολι στην πόρτα του Ολυμπιακού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ