«Ο Καμαρά είναι όπως ο Καντέ»

«Ο Καμαρά είναι όπως ο Καντέ»

Το όνομα του Μάντι Καμαρά γράφεται συνεχώς στα ρεπορτάζ της Νάπολι και τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ψάχνουν πληροφορίες για τον μέσο του Ολυμπιακού

Ο Μαλού Μπασινκατού είναι ένας Κογκολέζος παράγοντας ο οποίος δραστηριοποιείται στις χαμηλές κατηγορίες του ιταλικού ποδοσφαίρου, κυρίως στη Serie C, ενώ επειδή γνωρίζει την αφρικανική αγορά φιλοξενείται συχνά σε μέσα ενημέρωσης και περιγράφει Αφρικανούς παίκτες.

Ο ναπολιτανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Radio Kiss Kiss» ρώτησε τη γνώμη του Μπασινκατού για τον Μάντι Καμαρά και αυτός τον παρομοίασε με τον Ενγκολό Καντέ.

«Έχει φυσική δύναμη και αντοχή, ενώ έχει μεγάλη διεθνή εμπειρία με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να κάνει τα πάντα με τη Νάπολι, είναι ένας ολοκληρωμένος κεντρικός μέσος. Παίζει με άνεση όταν αμύνεται και όταν επιτίθεται, είναι ένας παίκτης όπως ο Καντέ» ήταν τα λόγια του Αφρικανού παράγοντα.

Ο Καμαρά κυριαρχεί στα ρεπορτάζ της Νάπολι τις τελευταίες μέρες, αφού φέρεται να έχει την προτίμηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι για τη μεσαία γραμμή των «παρτενοπέι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ