Μπενατιά : «Ο κόσμος δεν ξέρει πόσο σκληρά δουλεύουμε»

Μπενατιά : «Ο κόσμος δεν ξέρει πόσο σκληρά δουλεύουμε»

Ο Μεχντί Μπενατιά μίλησε για τις διαφορές ανάμεσα στη Γιουβέντους και τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά και το πόσο σκληρά δουλεύουν όλοι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στη Γιουβέντους αναφέρθηκε ο Μεχντί Μπενατιά, λέγοντας ότι όσοι είναι εκτός ομάδας δεν συνειδητοποιούν πόσο σκληρά δουλεύουν οι μπιανκονέρι. Επίσης μίλησε για τις διαφορές της Γιουβέντους με Ίντερ και Ρόμα, αλλά και για την υποχρέωση της Γηραιάς Κυρίας.
 
«Ο κόσμος στην Ιταλία ψάχνει συνέχεια δικαιολογίες. Δεν συνειδητοποιούν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα πράγματα στη Γιουβέντους. Το καταλαβαίνω τώρα, επειδή πριν έπαιζα στη Ρόμα και ήμουν στην άλλη πλευρά. Έλεγα: η Γιούβε κερδίζει, αλλά δεν παίζει καλά. Κερδίζουν λόγω του διαιτητήγι’ αυτό ή για εκείνοΟι χαμένοι όμως πάντα ψάχνουν για δικαιολογίες», σχολίασε.  
 
«Όταν βλέπει όμως κανείς πόσο σκληρά δουλεύουμε και πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουμε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, καταλαβαίνει γιατί παίρνουμε αυτά τα αποτελέσματα. Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Αν μου έλεγε κάποιος στην αρχή της σεζόν πόσο δυνατές θα είναι η Ίντερ και η Ρόμα, θα του απαντούσα ότι σε δύο μήνες δεν θα υπάρχει καμία τους στην κορυφή. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο…», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ