Μπουφόν για Αστόρι :«Να ξέρει η κόρη σου πόσο σπουδαίος ήσουν»

Μπουφόν για Αστόρι :«Να ξέρει η κόρη σου πόσο σπουδαίος ήσουν»

Ένα έντονα συγκινησιακά φορτισμένο μήνυμα για τον τραγικό χαμό του Ντάβιντε Αστόρι, ανάρτησε στα social media ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει. Συγκεκριμένα ανέβασε στο προφίλ του μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε: «Γεια σου αγαπητέ μου Άστο. Δύσκολα εκφράζω δημόσια τις σκέψεις μου για κάποιον. Κυρίως επειδή πάντα πίστευα ότι η ομορφιά και […]

Ένα έντονα συγκινησιακά φορτισμένο μήνυμα για τον τραγικό χαμό του Ντάβιντε Αστόρι, ανάρτησε στα social media ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει.

Συγκεκριμένα ανέβασε στο προφίλ του μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε: «Γεια σου αγαπητέ μου Άστο. Δύσκολα εκφράζω δημόσια τις σκέψεις μου για κάποιον. Κυρίως επειδή πάντα πίστευα ότι η ομορφιά και η μοναδικότητα των σχέσεων, η αγάπη και η στοργή δεν θα πρέπει να γίνεται βορά σε όλους.

Στην περίπτωσή σου, θα κάνω μια εξαίρεση, διότι έχεις μια νέα σύζυγο και οικογένεια που υποφέρει, ειδικά το μικρό κοριτσάκι σου έχει το δικαίωμα να ξέρει ότι ο πατέρας της ήταν ένας ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…. ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ… Ήσουν η τέλεια έκφραση ενός κόσμου που δεν υπάρχει πια, στον οποίο αξίες όπως ο αλτρουισμός, η κομψότητα, η παιδεία και ο σεβασμός στον άλλο κυριαρχούν.

Συγχαρητήρια για όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σου, ήσουν ένας από τους πιο σπουδαίους αθλητές που συνάντησα.

Αναπαύσου εν ειρήνη.

Ο τρελός σου, Τζίτζι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ