Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπουφόν για Αστόρι :«Να ξέρει η κόρη σου πόσο σπουδαίος ήσουν»

Ένα έντονα συγκινησιακά φορτισμένο μήνυμα για τον τραγικό χαμό του Ντάβιντε Αστόρι, ανάρτησε στα social media ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει. Συγκεκριμένα ανέβασε στο προφίλ του μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε: «Γεια σου αγαπητέ μου Άστο. Δύσκολα εκφράζω δημόσια τις σκέψεις μου για κάποιον. Κυρίως επειδή πάντα πίστευα ότι η ομορφιά και […]

Μπουφόν για Αστόρι :«Να ξέρει η κόρη σου πόσο σπουδαίος ήσουν» | to10.gr

Ένα έντονα συγκινησιακά φορτισμένο μήνυμα για τον τραγικό χαμό του Ντάβιντε Αστόρι, ανάρτησε στα social media ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα ανέβασε στο προφίλ του μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε: «Γεια σου αγαπητέ μου Άστο. Δύσκολα εκφράζω δημόσια τις σκέψεις μου για κάποιον. Κυρίως επειδή πάντα πίστευα ότι η ομορφιά και η μοναδικότητα των σχέσεων, η αγάπη και η στοργή δεν θα πρέπει να γίνεται βορά σε όλους.

Στην περίπτωσή σου, θα κάνω μια εξαίρεση, διότι έχεις μια νέα σύζυγο και οικογένεια που υποφέρει, ειδικά το μικρό κοριτσάκι σου έχει το δικαίωμα να ξέρει ότι ο πατέρας της ήταν ένας ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…. ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ… Ήσουν η τέλεια έκφραση ενός κόσμου που δεν υπάρχει πια, στον οποίο αξίες όπως ο αλτρουισμός, η κομψότητα, η παιδεία και ο σεβασμός στον άλλο κυριαρχούν.

Συγχαρητήρια για όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σου, ήσουν ένας από τους πιο σπουδαίους αθλητές που συνάντησα.

Αναπαύσου εν ειρήνη.

Ο τρελός σου, Τζίτζι».