Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Finito la musica στο κίνημα της παύλας. Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αύριο κηδεύεται ο Αστόρι, τι ανακοίνωσε η οικογένειά του

Η οικογένεια του Νταβίντε Αστόρι γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε λήψη φωτογραφίας ή κινηματογράφηση, κατά τη διάρκεια της κηδείας του αρχηγού της Φιορεντίνα, που είναι προγραμματισμένη για αύριο στην Φλωρεντία. Στο μεταξύ, όπως σας ενημερώσαμε, τα αποτελέσματα της χθεσινής νεκροψίας, η οποία είχε διάρκεια πάνω από τρεις ώρες, έκαναν γνωστό ότι ο θάνατός […]

Αύριο κηδεύεται ο Αστόρι, τι ανακοίνωσε η οικογένειά του | to10.gr

Η οικογένεια του Νταβίντε Αστόρι γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε λήψη φωτογραφίας ή κινηματογράφηση, κατά τη διάρκεια της κηδείας του αρχηγού της Φιορεντίνα, που είναι προγραμματισμένη για αύριο στην Φλωρεντία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο μεταξύ, όπως σας ενημερώσαμε, τα αποτελέσματα της χθεσινής νεκροψίας, η οποία είχε διάρκεια πάνω από τρεις ώρες, έκαναν γνωστό ότι ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. Όπως σημειώνεται, οι σφυγμοί πρέπει να έπεσαν αρκετά, χωρίς δυστυχώς να υπάρχει κάποιος εκείνη την στιγμή να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, με συνέπεια την τραγική κατάληξη.

Πάντως, διευκρινίστηκε ότι χρειάζεται χρόνος για την οριστική διάγνωση. Οι έρευνες θα διεξαχθούν εντός 60 ημερών, όμως οι γιατροί εξήγησαν ότι «από νομική άποψη, δεν υπάρχει εμπόδιο στην ταφή του σώματος».