Άρσεναλ: Είπε το «ναι» στην Ρόμα για τον Τσάκα

Άρσεναλ: Είπε το «ναι» στην Ρόμα για τον Τσάκα

Θέμα χρόνου είναι η μετακίνηση του Τσάκα στην Ρόμα, καθώς η Άρσεναλ αποδέχθηκε την προσφορά των Ιταλών για τον Ελβετό μέσο.

Κάτοικος Ρώμης από ότι φαίνεται θα γίνει ο Γκρανίτ Τσάκα, με την Άρσεναλ να αποδέχεται την πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ της Ρόμα και να δίνει την συγκατάθεσή της για την πραγματόποιηση της μεταγραφής.

Ο Ελβετός μέσος ήθελε τόσο πολύ να γίνει μέλος της ομάδας του Μουρίνιο, που διέκοψε τις διακοπές του για να επισπεύσει τις διαδικασίες για την μετακόμισή του στην «Αιώνια Πόλη».

Ο νέος τεχνικός της Ρόμα έχει στα βασικά πλάνα του τον Τσάκα για το νέο πρότζεκτ του και πίεσε την διοίκηση των Ρωμαίων για να ολοκληρώσουν το deal. Η Άρσεναλ δεν ήταν ποτέ αρνητική στην παραχώρηση του 28χρονου, απλώς η ολοκλήρωση των διαδικασιών «κολλούσε» εξαιτίας της επιθυμίας των Λονδρέζων να καλύψουν πρώτα το κενό και ύστερα να δώσουν το «οκ» για την μεταγραφή.

Ο Τσάκα πήγε στην Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2016 και «έγραψε» 220 εμφανίσεις, με 13 γκολ και 20 ασίστ, ενώ σε επίπεδο τίτλων θα έχει να θυμάται δύο FA Cup και Community Shield.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ