Μίλαν: Ανακοίνωσε τον Μπαγιό-Τουρέ (pic, vid)

Μίλαν: Ανακοίνωσε τον Μπαγιό-Τουρέ (pic, vid)

Μετά τον Ολιβιέ Ζιρού, η Μίλαν ανακοίνωσε και την απόκτηση του αριστερού μπακ, Φοντέ Μπαγιό-Τουρέ μέχρι το 2025.

Η Μίλαν έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και μετά την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού, σειρά πήρε ο Φοντέ Μπαγιό-Τουρέ.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025 και θα αγωνιστεί, με το νούμερο 5 στην πλάτη, για πρώτη φορά εκτός Γαλλίας, καθώς οι Ροσονέρι τον πήραν από τη Μονακό.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα συναντήσει τον συμπατριώτη του Τεό Ερναντές, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο η Μίλαν αρνείται να τον παραχωρήσει.

Ο Μπαγιό-Τουρέ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την Παρί, πριν μετακινηθεί το 2017 στη Λιλ. Με τους Λιλουά έκανε το ντεμπούτο του στη Ligue 1 και έγραψε συνολικά 47 εμφανίσεις σε μιάμιση σεζόν.

Τελευταίος του σταθμός πριν την Ιταλία, ήταν το Πριγκιπάτο του Μονακό, όπου και μετακινήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 έναντι 11 εκατ. ευρώ. Εκεί αγωνίστηκε σε 74 παιχνίδια και ανάγκασε την Μίλαν να δαπανήσει 4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης, αν και πήρε το χρίσμα με την Εθνική Γαλλίας U21, με την οποία έχει παίξει και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των συγκεκριμένων ηλικιών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ