Έφτασε τα 15 κρούσματα κορωνοϊού η Σπέτσια

Έφτασε τα 15 κρούσματα κορωνοϊού η Σπέτσια

Όλο και πιο άσχημα γίνονται τα πράγματα στη Σπέτσια, όσον αφορά τον κορωνοϊό, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε πως τα κρούσματα έφτασαν τα 15.

Η Σπέτσια, σύλλογος της ιταλικής Serie A, ανακοίνωσε σήμερα ότι τα κρούσματα Covid-19 έφτασαν τα 15, καθώς τέσσερα μέλη της πρώτης ομάδας, βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό.

Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν αναφέρει 11 κρούσματα νωρίτερα μέσα την εβδομάδα, ένα ξέσπασμα που ο επικεφαλής των ιατρών του συλλόγου ανέφερε ότι οδήγησε η άρνηση δύο παικτών να κάνουν το εμβόλιο.

«Κάναμε την πρώτη δόση του εμβολίου, αλλά δύο παίκτες δεν ήθελαν να το κάνουν και στη συνέχεια αναπτύχθηκε ένα μικρό σύμπλεγμα κρουσμάτων», δήλωσε ο Νιτσέντσο Σαλίνι στο ραδιοφωνικό σταθμό Punto Nuovo.

Και συνέχισε: «Ευτυχώς, όλοι οι παίκτες αισθάνονται καλά. Όλοι στο σύλλογο εργάζονται προκειμένου να γίνουν οι εμβολιασμοί».

Ολοκληρώνεται έτσι ένας κακός μήνας για την αμερικανική ιδιοκτησία της Σπέτσια, στην οποία επιβλήθηκε επίσης απαγόρευση μεταγραφών σε τέσσερις περιόδους από τη FIFA αφού παραβίασε τους κανόνες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που διέπουν τις μεταγραφές ανηλίκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ