Εμπόδια στην επιστροφή του Έρικσεν στη Serie A

Εμπόδια στην επιστροφή του Έρικσεν στη Serie A

Ειδική επιστημονική επιτροπή της Ιταλίας έχει ανάψει προς το παρόν κόκκινο στην επιστροφή του Κρίστιαν Έρικσεν στη Serie A αν δεν αφαιρεθεί ο βηματοδότης

Ο Κρίστιαν Έρικσεν είχε σοκάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με την κατάρρευσή του στην πρεμιέρα του EURO, κόντρα στην Φινλανδία, στις 12 Ιουνίου.

Το πρώτο βήμα αποκατάστασης έγινε με την τοποθέτηση του εμφυτεύσιμου καρδιομετατροπέα βηματοδότη μετά την επιτυχημένη εγχείριση του άτυχου διεθνούς Δανού ποδοσφαιριστή. Η παρουσία του βηματοδότη όμως βάζει εμπόδια στην επιστροφή του στην Serie A, με την φανέλα της Ίντερ, μετά από σύσταση ειδικής επιστημονικής επιτροπής.

«Ο Έρικσεν δεν μπορεί να παίξει στην Ιταλία. Εάν ο παίκτης έχει αφαιρέσει τον βηματοδότη και το πρόβλημα μπορεί να λυθεί, τότε μπορεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την Ίντερ» τόνισε ο Φραντσέσκο Μπρακονάρο, μέλος της επιστημονικής επιτροπής της Ιταλικής Ομοσπονδίας.

Θυμίζουμε, πως υπάρχει νόμος στην Ιταλία που απαγορεύει στους αθλητές να συνεχίσουν εκεί την καριέρα τους αν έχουν υποστεί έμφραγμα. Αυτός ο νόμος ισχύει εδώ και πολλά χρόνια και έχουν καταφέρει με αυτό τον τρόπο να μειώσουν κάτω από 3% τους θανάτους αθλητών από προβλήματα καρδιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ