Κιελίνι: Ζητά νέο διετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές

Κιελίνι: Ζητά νέο διετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την Ιταλία, Τζιόρτζιο Κιελίνι, έχει μείνει ελεύθερος και φέρεται να ζητά αυξημένες αποδοχές από τη Γιουβέντους για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας Τζόρτζιο Κιελίνι είναι πλέον ελεύθερος από τη Γιουβέντους, ωστόσο ως πρώτη προτεραιότητα έχει τον ιταλικό σύλλογο.

Βέβαια έχει περισσότερες απαιτήσεις πλέον, καθώς θέλει αυξημένες αποδοχές και διάρκεια συμβολαίου τουλάχιστον δύο ετών για να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ τον χειμώνα του 2022.

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου απέναντι στην Αγγλία στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βρίσκεται σε διακοπές και αφού τις ολοκληρώσει θα ανοίξουν οι συζητήσεις με τη Γιουβέντους για την ανανέωση του Ιταλού άσσου.

Σίγουρα ο Κιελίνι δεν θέλει να φύγει από τη «μεγάλη κυρία», βέβαια δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει στις απαιτήσεις του.

Σύμφωνα και με τη «Gazzetta dello Sport» ο Ιταλός θέλει να βρεθεί και στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022, που όπως φαίνεται θα είναι και το τελευταίο της καριέρας του και επιθυμεί μια ακόμα διάκριση με τη «σκουάντρα ατζούρα» μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου.

Έτσι όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το επόμενο χρονικό διάστημα και θα φανεί αν ο Ιταλός άσσος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ