Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η πιο ακριβή φανέλα στην Ιταλία

Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η πιο ακριβή φανέλα στην Ιταλία

Η Serie A έχει ομάδες σαν τις Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν, Ρόμα και Νάπολι, όμως καμία από αυτές δεν έχει την ακριβότερη ποδοσφαιρική φανέλα της χώρας

Απίστευτο και όμως αληθινό. Καμία από τις πρωτοκλασάτες ομάδες της Ιταλίας δεν έχει την ακριβότερη φανέλα του πρωταθλήματος. Τον τίτλο αυτό, όσο απίστευτο και να ακούγεται, τον έχει η Κάλιαρι. Αν οποιοσδήποτε αποφασίσει να αγοράσει φανέλα της ομάδας της Σαρδηνίας θα πρέπει να δώσει 95 ευρώ!

Αυτή η τιμή αφορά τις περσινές εμφανίσεις, καθώς η φετινή δεν έχει διαρρεύσει ακόμα. Στην Ιταλία βέβαια θεωρούν πολύ πιθανό πως η τιμή θα παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα. Ενδεικτικό είναι πως η φανέλα της Κάλιαρι κοστίζει 95 ευρώ ενώ της Γιουβέντους, της Ίντερ, της Μίλαν και της Ρόμα κοστίζουν λιγότερο.

Δεύτερη στη σχετική λίστα είναι η Λάτσιο που πουλάει τις εμφανίσεις της με 94 ευρώ έκαστος, ενώ οι τρεις ομάδες που προβιβάστηκαν από την Serie B, δηλαδή οι Βενέτσια, Έμπολι και Σαλερνιτάνα έχουν πιο λογικές τιμές με 75, 70 και 60 ευρώ αντιστοίχως. Αντίθετα, η πιο φτηνή εμφάνιση είναι αυτή της Φιορεντίνα, η οποία κοστίζει μόλις 39 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ