Χάμες – «Θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή το ιταλικό πρωτάθλημα»

Χάμες – «Θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή το ιταλικό πρωτάθλημα»

Ο Χάμες Ροντρίγκες μίλησε για το μέλλον του και τόνισε πως το ιταλικό πρωτάθλημα θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για την καριέρα του.

Στο μέλλον του αναφέρθηκε ο Χάμες Ροντρίγκες, τονίζοντας ότι το ιταλικό πρωτάθλημα θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για την καριέρα του.

Μάλιστα, οι δηλώσεις που έκανε ερμηνεύονται ως ένα άνογμα προς τη Μίλαν, η οποία έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του, την ώρα που ψάχνει στην αγορά για ένα 10άρι.

«Επαιξα σε Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία. Μου λείπει η Ιταλία. Για μένα θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή. Με ρωτάνε πού θα παίζω τη νέα σεζόν. Δεν το ξέρω ακόμη, θα δούμε τι θα γίνει. Σίγουρα, πάντως, θέλω να πάω κάπου όπου θα δείξουν ότι με θέλουν πραγματικά. Εχω ήδη παίξει σε πολλά πρωταθλήματα, αν πάω στο ιταλικό θα είναι ρεκόρ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κολομβιανός άσος.

Ωστόσο, για να μετακομίσει στη Μίλαν θα χρειαστεί να ρίξει το κασέ του κατά πολύ, διότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 7 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ένα ποσό το οποίο οι «ροσονέρι» δεν μπορούν να δώσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ