«Η Σπέτσια θέλει τον Νικολάου»

«Η Σπέτσια θέλει τον Νικολάου»

Η Σπέτσια, που ανέβηκε στη Serie A, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δημήτρη Νικολάου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί.

Ετοιμος να μετακομίσει στην Σπέτσια είναι ο Δημήτρης Νικολάου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης (3/8) υπήρξαν ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, τα οποία ανέφεραν ότι ο 21χρονος σέντερ μπακ θα μετακομίσει από την Εμπολι στην Σπέτσια και θα καλύψει το κενό που αφήνει η παραχώρηση του Έλιο Καπραντόσι στην Μπενεβέντο.

Η Σπέτσια, η οποία ανέβηκε στη Serie A και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου, θα παραχωρήσει τον Έλιο Καπραντόσι στην Μπενεβέντο και θέλει τον Δημήτρη Νικολάου για αντικαταστάτη του 25χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ο πρώην σέντερ μπακ του Ολυμπιακού αγωνίζεται στην Εμπολι από τον Ιανουάριο του 2019, αρχικά για ένα εξάμηνο ως δανεικός από τους Πειραιώτες και στη συνέχεια η ιταλική ομάδα αγόρασε τα δικαιώματά του από τους Ερυθρόλευκους.

Με την Εμπολι ο Νικολάου έχει καταγράψει συνολικά 52 συμμετοχές. Πέρσι, έπαιξε σε 29 παιχνίδια, ενώ με τα χρώματα του Ολυμπιακού είχε αγωνιστεί σε 26 ματς, έχοντας 2 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ