Έρικσεν – «Σε τέσσερις-πέντε μήνες θα επιστρέψω για να παίξω» (Vid)

Έρικσεν – «Σε τέσσερις-πέντε μήνες θα επιστρέψω για να παίξω» (Vid)

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό στο EURO που λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ζωή.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος και θεωρεί πως με την κατάλληλη θεραπεία και αγωγή που θα ακολουθήσει θα βρεθεί ξανά στους αγωνιστικούς χώρους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Δανός επισκέφτηκε τους συμπαίκτες του στην προετοιμασία, καθώς ο ίδιος θα παραμείνει στην Δανία για να ακολουθήσει την αγωγή για να μπορέσει να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους. Θα συνεχίσει να φορά τον απινιδωτή και οι γιατροί με την πάροδο του χρόνου θα κρίνουν αν μπορεί να αγωνιστεί χωρίς αυτόν.

Πάντως η ομάδα της Ίντερ έχει ξεκαθαρίσει, πως θα πρέπει να βγάλει τον απινιδωτή για να μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στην Ιταλία.

Όπως έγινε γνωστό, ο Δανός φάνηκε αρκετά αισιόδοξος σχετικά με την επιστροφή του στα γήπεδα, έστω και για να δει μόνο τους συμπαίκτες του.  Μάλιστα χαρακτηριστικά τόνισε πως «Είμαι τυχερός. Σε τέσσερις-πέντε μήνες θα επιστρέψω για να παίξω»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ