Φιορεντίνα : Συγκινητικές στιγμές στο Αρτέμιο Φράνκι για τον Αστόρι

Φιορεντίνα : Συγκινητικές στιγμές στο Αρτέμιο Φράνκι για τον Αστόρι

Η Φιορεντίνα αγωνίζεται αυτή την ώρα με την Μπενεβέντο για την 28η αγωνιστική της Serie A. Οι φίλοι των βιόλα έχουν γεμίσει τις εξέδρες του Αρτέμιο Φράνκι, με την αναμέτρηση να γίνεται υπό τη σκιά του θανάτου του Νταβίντε Αστόρι. Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι άνθρωποι της Φιορεντίνα τοποθέτησαν ένα μεγάλο πανό στο […]

Η Φιορεντίνα αγωνίζεται αυτή την ώρα με την Μπενεβέντο για την 28η αγωνιστική της Serie A. Οι φίλοι των βιόλα έχουν γεμίσει τις εξέδρες του Αρτέμιο Φράνκι, με την αναμέτρηση να γίνεται υπό τη σκιά του θανάτου του Νταβίντε Αστόρι.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι άνθρωποι της Φιορεντίνα τοποθέτησαν ένα μεγάλο πανό στο κέντρο του γηπέδου με τη φανέλα του Αστόρι και το μήνυμα: «Αρχηγός για πάντα!»

Οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας κατά την παρουσίαση κράτησαν πανό που έγραφε «Ciao Davide» (Αντίο Νταβίντε), ενώ όλες οι διαφημιστικές πινακίδες φέρουν το ίδιο μήνυμα.

Φυσικά, οι πρώην πλέον συμπαίκτες του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή φόρεσαν τη φανέλα του πριν βάλουν τις δικές τους εμφανίσεις για να αρχίσει το παιχνίδι.

Σύσσωμοι οι φίλοι των βιόλα κράτησαν μοβ και λευκά μπαλόνια με τα οποία πέταξαν στον ουρανό της Φλωρεντίας.

Τέλος, το ματς σταμάτησε στο 13ο λεπτό, με τον κόσμο στο πέταλο της εξέδρας να δημιουργεί ένα τεράστιο κορεό με το όνομα του Αστόρι και τον αριθμό της φανέλας που φορούσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ