Ρόμα – Επεισοδιακό φιλικό με Μπέτις, αποβλήθηκε ο Μουρίνιο και τρεις παίκτες του

Ρόμα – Επεισοδιακό φιλικό με Μπέτις, αποβλήθηκε ο Μουρίνιο και τρεις παίκτες του

Η Ρόμα ηττήθηκε με 5-2 από την Ρεάλ Μπέτις σε φιλικό αγώνα, με τον Ζοσέ Μουρίνιο και τρεις παίκτες των Τζιαλορόσι να αποβάλλονται από το παιχνίδι.

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο προετοιμάζεται ενόψει της νεάς σεζόν που θα βρει τον Πορτογάλο προπονητή σε ιταλικό πάγκο μετά από έντεκα χρόνια.

Οι Τζιαλορόσι θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και με την άφιξη του Μουρίνιο έστειλαν μήνυμα προθέσεων για αυτό που θέλουν να πετύχουν.

Τα φιλικά προετοιμασίας συνεχίζονται, με το τελευταίο χρονικά απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις να είνα άκρως επεισοδιακό. Οι Βερδιμπλάνκος συνέτριψαν την Ρόμα με 5-2, αλλά το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την αποβολή του Μουρίνιο για διαμαρτυρίες στον διαιτητή και ακόμα τριών ποδοσφαιριστών του.

Η αποβολή του Πορτογάλου προήλθε μετά από την έφοδο του στον αγωνιστικό χώρο στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης, με την Μπέτις να προηγείται με 3-2.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι αποβολές των Πελεγκρίνι, Μαντσίνι και Κάρσντροπ για να ολοκληρώσει το παιχνίδι με οχτώ παίκτες η Ρόμα, η οποία ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο και μετά τα όσα συνέβησαν, κατέρρευσαν και γνώρισαν την συντριβή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ