Τα βρήκε με τον Τζέκο η Ίντερ

Τα βρήκε με τον Τζέκο η Ίντερ

Ο Έντιν Τζέκο τα έχει βρει σε όλα με την Ίντερ για να μετακομίσει στο Μιλάνο, με τους Νεραντζούρι να βρίσκονται σε συζητήσεις με την Ρόμα.

Παίκτης της Ίντερ για τα επόμενα δύο χρόνια θα γίνει ο Έντιν Τζέκο, με τον Βόσνιο να τα έχει βρει σε όλα με τους Νερατζούρι. Το μόνο που απομένει είναι να συμφωνήσουν και η Ρόμα με τους Μιλανέζους για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η Ίντερ είχε βάλει από καιρό στο στόχαστρό τον Τζέκο, αλλά η αποχώρηση του Λουκάκου και η επικείμενη μεταγραφή του Λαουτάρο στην Τότεναμ έχουν επισπεύσει τις διαδικασίες για την απόκτησή του.

Η Ρόμα κοιτάει ήδη πιθανούς αντικαταστάτες του Βόσνιου, ο οποίος είχε έρθει σε ρήξη με τον Πάολο Φονσέκα την περασμένη σεζόν, με αποτέλεσμα να μείνει αρκετό διάστημα εκτός δράσης. Στο τέλος επέστρεψε στην ομάδα και σβήστηκαν μια για πάντα οι τάσεις φυγής που είχε από τους Τζιαλορόσι.

Η Ίντερ θα κινηθεί και για άλλον επιθετικό με σκοπό να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στη γραμμή κρούσης, με τον Ντουβάν Ζαπάτα της Αταλάντα να είναι ο επόμενος της λίστας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ