Ίντερ – Μαρσιάλ ο «αντι – Λουκάκου»

Ίντερ – Μαρσιάλ ο «αντι – Λουκάκου»

Ο Ρομέλου Λουκάκου αναχωρεί για Λονδίνο και η Ίντερ κλίνει προς τον Άντονι Μαρσιάλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως αντικαταστάτη του.

Ο Άντονι Μαρσιάλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προορίζεται για αντικαταστάτης του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ. Την ώρα που ο Βέλγος ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Αγγλία, μετά από 2 χρόνια αλλά για λογαριασμό της Τσέλσι, η Ίντερ ψάχνει τον παίκτη που θα γεμίσει το κενό του Λουκάκου.

Η ιταλική ομάδα, επαναφέρει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της για τον Γάλλο επιθετικό των «μπέμπηδων», τόν οποίο είχε αρχικά προσεγγίσει πριν από 2 χρόνια. Ιδανικά, η Ίντερ θα προσπαθήσει να πετύχει το deal του δανεισμού του για τη σεζόν 2021-2022, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ευελπιστεί σε μία πιο μόνιμη λύση, και στο συμβόλαιο του παίκτη να προστεθεί και οψιόν αγοράς μετά από 1 χρόνο.

Οι δύο ομάδες έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν σε θέματα δανεισμών παικτών με τα παραδείγματα των Αλέξις Σάντσες και Άσλεϊ Γιάνγκ να είναι τα πιο πρόσφατα.

Ο Μαρσιάλ, που αμείβεται με το ποσό των 236.000 ευρώ τη βδομάδα στο Μάντσεστερ, έχει ακόμα συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους» έως και το 2024, ωστόσο δεν είναι απίθανος ο δανεισμός του στην ιταλική ομάδα, όταν ξεκαθαρίσει και επίσημα το θέμα του Λουκάκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ