Μίλαν – Εκτός δράσης ο Ιμπραΐμοβιτς μέχρι τον Σεπτέμβρη

Μίλαν – Εκτός δράσης ο Ιμπραΐμοβιτς μέχρι τον Σεπτέμβρη

Εκτός δράσης θα παραμείνει ο Ιμπραΐμοβιτς μέχρι το Σεπτέμβρη εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο με στόχο να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με την Λάτσιο.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα παραμείνει έκτος αγωνιστικής δράσης μέχρι τον Σεπτέμβρη προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο.

Έτσι όλα δείχνουν ότι δεν θα βρίσκεται στο παιχνίδι της πρεμιέρας στις 23 Αυγούστου με την Σαμπντόρια στην έναρξη του Ιταλικού πρωταθλήματος με σκοπό να αποφύγει κάποια υποτροπή στον τραυματισμό του.

Σύμφωνα πάντα με τα ιταλικά δημοσιεύματα ο προπονητής της Μίλαν αναμένεται θα τον έχει στην διάθεση του μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών ομάδων.

Οι άνθρωποι της Μίλαν δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να βιαστούν και να πιέσουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να γυρίσει άμεσα και να διακινδυνεύσουν κάποια υποτροπή στον τραυματισμό του.

Η επιστροφή του υπολογίζεται ότι θα είναι πριν τις 12 Σεπτεμβρίου, όπου η Μίλαν αντιμετωπίζει την Λάτσιο για το πρώτο της ντέρμπι στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ