Κινείται για τον Ντάμφρις η Ίντερ

Κινείται για τον Ντάμφρις η Ίντερ

Στο στόχαστρο της Ίντερ βρίσκεται ο εξαιρετικός δεξιός μπακ Ντένζελ Ντάμφρις, έπειτα από τις πωλήσεις των Ρομέλου Λουκάκου και Ασράφ Χακίμι.

Η Ίντερ, που το τελευταίο διάστημα έχει παραχωρήσει πολλούς βασικούς της ποδοσφαιριστές, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις, όπως την απόκτηση τού Ντένζελ Ντάμφρις, προκειμένου να διατηρήσει το αξιόμαχο και να εμφανιστεί ανταγωνιστική στο απαιτητικό ιταλικό πρωτάθλημα, με προφανή στόχο να κρατήσει τα σκήπτρα της.

Μετά την πώληση του Ρομέλου Λουκάκου, έναντι 115 εκατομμυρίων ευρώ, οι πρωταθλητές Ιταλίας προσπαθούν να αποκτήσουν τον Έντιν Τζέκο, για να καλύψουν το κενό, που αφήνει ο Βέλγος επιθετικός. Παράλληλα, οι «νερατζούρι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, καθώς υπάρχει κενό στην άμυνα, έπειτα από την πώληση του Ασράφ Χακίμι στην Παρί Σεν Ζερμέν, Κάπως έτσι το όνομα του Ντένζελ Ντάμφρις ήρθε στο προσκήνιο κι αν κρίνουμε απ’ όσα γράφονται, είναι σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της ιταλικής ομάδας.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Ίντερ θα καταθέσει πρόταση μέσα στην εβδομάδα, για να αποκτήσει τον Ολλανδό ακραίο οπισθοφύλακα, που πραγματοποίησε φοβερές εμφανίσεις στο Euro. Η Αϊντχόβεν δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Ντένζελ Ντάμφρις, με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά φαίνεται να είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να τον δώσει δανεικό με οψιόν αγοράς,

Ως εκ τούτου, για να φτάσουμε στο οριστικό deal, πρέπει να γίνουν αρκετές συζητήσεις, να υπάρξουν υπαναχωρήσεις από τις αρχικές θέσεις των δύο ομάδων, προκειμένου να μετακομίσει στην Ιταλία ο Ντάμφρις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ