Ζανέτι – «Εγώ δεν θα πω ψέμματα στους οπαδούς της Ίντερ, θα είναι μια δύσκολη χρονιά»

Ζανέτι – «Εγώ δεν θα πω ψέμματα στους οπαδούς της Ίντερ, θα είναι μια δύσκολη χρονιά»

Ο Χαβιέρ Ζανέτι βγήκε μπροστά και έστειλε μήνυμα προς τους οπαδούς της Ίντερ, προετοιμάζοντας τους για μια δύσκολη χρονιά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν αντιπρόεδρος της Ίντερ, Χαβιέρ Ζανέτι, δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Έτσι, βγήκε μπροστά και μίλησε ξεκάθαρα προς τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας, προετοιμάζοντας τους για μια δύσκολη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εγώ δεν μπορώ να πω ψέματα στους οπαδούς της Ίντερ. Ίσως κάποιοι άλλοι μπορούν, εγώ όμως όχι: Θα είναι μια σεζόν δύσκολη και περίπλοκη. Αυτό πρέπει να το πω από τώρα για να είμαι σωστός απέναντί τους. Πρέπει να πω, όμως, ότι θα είμαστε και ανταγωνιστικοί. Ο Ιντζάγκι δουλεύει καλά.

Προσωπικά δεν μιλάω πολύ και πιστεύω ότι η σιωπή μου λέει πολλά. Η σιωπή μου βοηθάει ώστε να προστατευθεί η Ίντερ, να συγκεντρωθούμε σε αγωνιστικά θέματα. Ένα πράγμα, όμως, θέλω να το πω στους οπαδούς: Εμείς, ακόμη μία φορά, θα δώσουμε τα πάντα για τη νερατζούρο φανέλα».

Για τις αποχωρήσεις των Ρομέλου Λουκάκου και Αντόνιο Κόντε:

«Λυπήθηκα για την αποχώρηση του Λουκάκου, έδωσε πολλά. Αυτός και ο Τζέκο είναι διαφορετικοί παίκτες, αλλά σίγουρα ο Έντιν είναι σημαντική μεταγραφή. Όταν ανέλαβε ο Κόντε περίμενα να δω πώς δουλεύει. Και όταν το είδα, κατάλαβα αμέσως ότι ο μοναδικός του στόχος είναι το καλό της ομάδας του. Ήταν καθοριστικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ