Δανεικός στη Μίλαν ο Φλορέντσι

Δανεικός στη Μίλαν ο Φλορέντσι

Παίκτης της Μίλαν πρέπει να θεωρείται ο Αντόνιο Φλορέντσι, με τα τυπικά να μένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα.

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Αντόνιο Φλορέντσι, ο οποίος μετά από περίπου ένα μήνα από την κατάκτηση του Euro 2020 με την Ιταλία είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του με τη μορφή δανεισμού στη Μίλαν.

Οι «ροσονέρι» έφτασαν σε συμφωνία με τη Ρόμα έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ στο deal συμπεριλήφθηκε και οψιόν αγοράς. Σε περίπτωση που η Μίλαν θέλει να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι του 2022 θα χρειαστεί να καταβάλλει το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 30χρονος μπακ χάρισε ένα ποσό της τάξης των 400.000 ευρώ στους «τζιλαρόσι», προκειμένουν να κλείσει η συμφωνία, ενώ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Παρασκευή (20/8).

Μένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του και όπως αναφέρεται ο Αντόνιο Φλορέντσι θα είναι στη διάθεση του Στέφανο Πιόλι και στην πρεμιέρα της Serie A, όπου ο η Μίλαν θα αντιμετωπίσει την Σαμπντόρια την ερχόμενη Δευτέρα (23/8).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ