Ίντερ – Τζένοα 4-0 – Σόου Τσαλχάνογλου και «τεσσάρα» για την πρωταθλήτρια Ίντερ

Ίντερ – Τζένοα 4-0 – Σόου Τσαλχάνογλου και «τεσσάρα» για την πρωταθλήτρια Ίντερ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χακάν Τσαλχάνογλου που είχε στο ντεμπούτο του ένα γκολ και μία ασίστ, η Ίντερ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην πρεμιέρα απέναντι στην Τζένοα και έκανε ποδαρικό με το δεξί, επικρατώντας με 4-0. «Απόδραση» για τη Σασουόλο που επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Βερόνα.

Από εκεί που τελείωσε! Με άρωμα… πρωταθλήτριας, η Ίντερ έδειξε στην πρεμιέρα πως δεν θα αφήσει εύκολα τα σκήπτρα, καθώς επικράτησε εύκολα και ωραία με 4-0 της Τζένοα στο Μιλάνο και έκανε ποδαρικό με το δεξί στη νέα σεζόν.

Ονειρικό ντεμπούτο για τον Χακάν Τσαλχάνογλου που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ είχε και άλλο ένα τέρμα το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Με το μαχαίρι στα δόντια μπήκαν στο «Τζουζέπε Μεάτσα» οι «νερατζούρι» οι οποίοι ήθελαν να πάρουν τα ηνία από πολύ νωρίς. Και τελικά το έκαναν, καθαρίζοντας την όλη υπόθεση μέσα σε μόλις 14 λεπτά!

Πρώτα ήρθε το γκολ του Μίλαν Σκρίνιαρ ο οποίος στο 6ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Τσαλχάνογλου για το 1-0. Οχτώ λεπτά αργότερα ο Τούρκος έγινε σκόρερ και έγραψε το 2-0, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το «τρίποντο» για την ομάδα του Ιντζάγκι.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Πέρισιστς, ωστόσο ο Κροάτης ήταν λίγο πιο μπροστά και το τέρμα ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στο δεύτερο μέρος, ο Τσαλχάνογλου κατάφερε να βρει ξανά διχτυα, όμως και πάλι ο Πέρισιτς ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Ο Αρτούρο Βιδάλ ήταν εν τέλει ο άνθρωπος που σκόραρε το τρίτο τέρμα της ομάδας του, όταν ο Μπαρέλα έβγαλε μαγική πάσα με το τακουνάκι στον Χιλιανό ο οποίος ολοκλήρωσε υποδειγματικά για το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Έντιν Τζέγκο στο 87′ με τρομερή κεφαλιά μετά από υπέροχη σέντρα του Βιδάλ.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν, Ντε Φράι, Μπαζτόνι (84’ Ντάμφρις), Σκρίνιαρ, Πέρισιτς (69’ Ντιμάρκο), Τσαλχάνογλου (77’ Σατριάνο), Μπρόζοβιτς, Σένσι (69’ Βιδάλ), Μπαρέλα (77’ Βεσίνο), Ντζέκο

ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Φανχόισντεν, Μπιράσκι (46’ Ζέρπε), Στουράρο (71’ Μελεγκόνι), Κρισίτο, Ροβέλα, Μπαντέλι, Καμπιάσο (46’ Ζαμπέλι), Ερνάνι (46’ Μπιάνκι), Πάντεβ, Καλόν (54’ Φαβίλι)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Βερόνα – Σασουόλο 2-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ