Η Ίντερ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μάρκους Τουράμ

Η Ίντερ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μάρκους Τουράμ

Η Ίντερ επιθυμεί την απόκτηση του Μάρκους Τουράμ και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να τα καταφέρει.

Η Ίντερ ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της προς την υπεράσπιση του τίτλου της Serie A επικρατώντας εντός έδρας της Τζένοα με 4-0.

Ο Σιμόνε Ιντζάκι είδε την ομάδα του να αποδίδει σε ένα πολύ καλό επίπεδο για την εποχή και πλέον εστιάζει στην περαιτέρω ενίσχυση που χρειάζεται για να αντέξει στην πίεση δύο παράλληλων διοργανώσεων.

Ο στόχος που έχει κυκλώσει είναι για την κορυφή της επίθεσης και συγκεκριμένα πρόκειται για τον Μάρκους Τουράμ της Γκλάντμπαχ. Ο 24χρονος, γιος του Λιλιάμ Τουράμ, επιθυμεί από την πλευρά να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και φαίνεται πως αυτό θα επιτευχθεί με την μεταγραφή του στους Νερατζούρι.

Η Ίντερ προσφέρει 25+5 εκατομμύρια στην Γκλάντμπαχ για να την πείσει να πει το «ναι», με τις απαιτήσεις  των «πουλαριών« να ανέρχονται στα 30 εκατ.. Ο Ιντζάκι θέλει την απόκτηση του Τουράμ γιατί έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Τζέκο, ο οποίος λογίζεται ως αντικαταστάτης του Λουκάκου.

Αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα, υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 3,8 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ