Ουντινέζε – Γιουβέντους 2-2 – «Αυτοκτόνησε» η Γιουβέντους στο Ούντινε

Ουντινέζε – Γιουβέντους 2-2 – «Αυτοκτόνησε» η Γιουβέντους στο Ούντινε

Παρότι βρέθηκε μπροστά με δύο γκολ, η Γιουβέντους... κατάφερε να χάσει το προβάδισμα της, με την Ουντινέζε να επιστρέφει και να «τσιμπάει» έναν βαθμό (2-2) στην πρεμιέρα της Serie A.

Αδιόρθωτη και γκέλα με το καλημέρα για τη Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Παρότι βρέθηκε μπροστά με δύο γκολ και έδειχνε να καθαρίζει την υπόθεση, η Γιουβέντους… κατάφερε να σπαταλήσει το προβάδισμα της με την Ουντινέζε να επιστρέφει και να «τσιμπάει» έναν βαθμό (2-2) στην πρεμιέρα της Serie A, βάζοντας από νωρίς στα… βαθιά τους «μπιανκονέρι».

Σκόραρε στο 90′ ο Ρονάλντο, έβγαλε φανέλα, ωστόσο το VAR του το πήρε πίσω, με το 2-2 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Μόλις δύο λεπτά χρειάστηκε ο Πάουλο Ντιμπάλα για να ανοίξει το σκορ απέναντι στην Ουντινέζε και να γράψει το 1-0 υπέρ της ομάδας του Αλέγκρι.

Με ένα εκπληκτικό «τσίμπημα» ο επιθετικός της Γηραιάς κυρίας έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0. 20 λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ για τη Γιούβε, με τον Κουαδράδο να γράφει στο 23ο λεπτό το 2-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με το… καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι στο ματς. Στο 51ο λεπτό η Ουντινέζε κέρδισε πέναλτι και ο Περέιρα το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2. Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να καθαρίσει το παιχνίδι και τελικά το πλήρωσε στα τελευταία λεπτά, μετά από ένα τραγικό λάθος του Σέζνι.

Ο Πολωνός έκανε ντρίμπλες, έχασε εν τέλει την μπάλα και ο Ντεουλοφέου έστειλε την μπάλα στην κενή εστία για το τελικό 2-2.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Νάουτινκ, Μπεκιάο, Σαμίρ (90+3’ Ζεέχελααρ), Μολίνα, Ουντότζι (57’ Λάρσεν), Περέιρα, Αρσλάν (80’ Γιάγιαλο), Πουσέτο (80’ Οκάκα), Γουάλας, Μακεντζό (Ντεουλοφέου).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Σάντρο, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο (74’ Κιέζα), Μπεντανκούρ (90’ Λοκατέλι), Ράμσεϊ (59’ Κιελίνι), Μοράτα (60’ Ρονάλντο), Μπερναρντέσκι (60’ Κουλουσέβσκι), Ντιμπάλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ