Τα βρήκε με την Μίλαν ο Σίλβα, απομένει το «ναι» της Σίτι

Τα βρήκε με την Μίλαν ο Σίλβα, απομένει το «ναι» της Σίτι

Ο Μπερνάρντο Σίλβα συμφώνησε σε όλα με την Μίλαν και το μόνο που απομένει είναι να δώσει την έγκρισή της και η Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μίλαν βρήκε μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής. καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον Μπερνάρντο Σίλβα και το μόνο που απομένει είναι να δώσει και η Μάντσεστερ Σίτι την συγκατάθεσή της για να ολοκληρωθεί το deal.

Οι Ροσονέρι ήταν αυτοί που κινήθηκαν πιο δυναμικά από οποιαδήποτε άλλη ομάδα για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου και φαίνεται πως οι προσπάθειές της θα δικαιωθούν στο τέλος. Άλλωστε ήταν και επιθυμία του ίδιου του Μπερνάρντο Σίλβα να αποχωρήσει από τους Πολίτες του Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς έβλεπε τον χρόνο συμμετοχής του να συρρικνώνεται και επιθυμούσε να κάνει μια καινούργια αρχή στην καριέρα του.

Η Μάντσεστερ Σίτι δύσκολα θα χαλάσει την μεταγραφή του Σίλβα στην Μίλαν, καθώς ήταν πρόθυμη να διευκολύνει τους Μιλανέζους με την καταβολή του ποσού, παραχωρώντας τον αρχικά δανεικό για δύο χρόνια έναντι 17,5 εκατ. ευρώ, με την Μίλαν να δίνει άλλα 35 εκατ. το καλοκαίρι του 2023.

Ο Σίλβα αποχωρεί από τους Πολίτες έπειτα από τέσσερα χρόνια, 203 εμφανίσεις, 35 γκολ, τρία πρωταθλήματα και ένα FA Cup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ