Η Ίντερ πλησιάζει στην απόκτηση του Κορέα

Η Ίντερ πλησιάζει στην απόκτηση του Κορέα

Η Ίντερ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Χοακίν Κορέα από την Λάτσιο με την μορφή δανεισμού.

Η Ίντερ δεν εφησυχάζεται στο μεταγραφικό παζάρι και έχει τα μάτια της ανοικτά για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν στοιχεία που δεν υπάρχουν στο ρόστερ.

Ένας από αυτούς είναι και ο Χοακίν Κορέα, με τον Αργεντινό επιθετικό να βρίσκεται μια ανάσα από το να γίνει κάτοικος Μιλάνο και να συνεργαστεί ξανά με τον Σιμόνε Ιντζάκι.

Η Ίντερ έχει ανεβάσει ρυθμούς σχετικά με αυτή την υπόθεση, η οποία είναι πλέον στα τελικά της στάδια. Οι Νερατζούρι θα αποκτήσουν αρχικά τον Κορέα με την μορφή δανεισμού από τους Λατσιάλι, ώντας υποχρεωμένοι να καταβάλλουν το καλοκαίρι του 2022 το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνουν μόνιμα δικό τους.

Ο Κορέα είχε ως πρώτη επιλογή να πάει στην Ίντερ, με τους Νερατζούρι να προκρίνουν την δική του περίπτωση εν αντιθέσει με αυτή του Μάρκους Τουράμ της Γκλάντμπαχ.

Ο 27χρονος Αργεντινός στράικερ αγωνίζεται από το 2015 στην Ευρώπη, με την Σαμπντόρια να τον αποκτά από την Εστουντιάντες. Ακολούθησε η Σεβίλλη, πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Ιταλία το 2018 για χάρη της Λάτσιο.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 279 αγώνες, έχοντας ως απολογισμό 53 γκολ και 34 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ