Στο Τορίνο για να συζητήσει για τον Κριστιάνο ο Ζόρζε Μέντες (pic)

Στο Τορίνο για να συζητήσει για τον Κριστιάνο ο Ζόρζε Μέντες (pic)

Ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, πηγαίνει στην Ιταλία ώστε να έχει συνάντηση με τη Γιουβέντους για το μέλλον του Κριστιάνο.

Το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει ορθάνοιχτο, ο Πορτογάλος έχει δείξει τάσεις φυγής από τη Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι μετά το «ναυάγιο» με τον Κέιν έχει δείξει κι εκείνη τις διαθέσεις της για να τον κάνει δικό της.

Η είδηση πως οι «πολίτες» προσφέρουν 15 εκατομμύρια ευρώ έσκασε σαν βόμβα χθες αργά το βράδυ, ωστόσο οι Ιταλοί δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν με λιγότερα από 30 εκατομμύρια.

Στην Αγγλία αναφέρουν πως ο Κριστιάνο έχει ήδη μιλήσει με Μπερνάρντο Σίλβα, Ρούμπεν Ντίας και Ζοάο Κανσέλο για να μάθει λεπτομέρειες για τη Σίτι, την ίδια ώρα που ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες πηγαίνει στην Ιταλία για να συζητήσει με τη διοίκηση της Γιουβέντους για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μέντες θα έχει σήμερα συνάντηση με τους διοικούντες τους μπιανκονέρι ώστε να μιλήσουν για το μέλλον του Κριστιάνο, με τη Γιουβέντους να είναι έως τώρα… αμετακίνητη: θέλει τουλάχιστον 30 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν φέρεται διατεθειμένη να σπαταλήσει η Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ