Γιουβέντους – Ρονάλντο φεύγει, Κιν επιστρέφει

Γιουβέντους – Ρονάλντο φεύγει, Κιν επιστρέφει

Η Γιουβέντους αποχαιρετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και είναι έτοιμη να υποδεχθεί ξανά στο Τορίνο τον Μόιζε Κιν, μετά από δύο χρόνια.

Γιουβέντους και Κριστιάνο Ρονάλντο θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας, με το deal ανάμεσα στον Πορτογάλο και την Μάντσεστερ Σίτι να οδεύει προς το τέλος του.

Ο 36χρονος σούπερ σταρ επιστρέφει στην Αγγλία και το Μάντσεστερ, αλλά αυτή τη φορά θα βρίσκεται στην μπλε πλευρά της πόλης και όχι στην κόκκινη της Γιουνάιτεντ.

Η Γιουβέντους δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη έχει κυκλώσει το όνομα που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ρονάλντο στην επίθεση. Σύμφωνα με το The Athletic, αυτό είναι του Μόιζε Κιν, με τον Ιταλό να έχει κάνει ήδη ένα πέρασμα από τους Μπιανκονέρι.

Ο Κιν επιθετικός αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Γιουβέντους, αλλά με την ανδρική ομάδα πραγματοποίησε μόλις 21 εμφανίσεις, σκοράροντας συνολικά 8 γκολ.

Ο 21χρονος Κιν πωλήθηκε το καλοκαίρι του 2019 στην Έβερτον αντί 27 εκατ. ευρώ, ενώ την περσινή χρονιά την πέρασε στην Παρί Σεν Ζερμέν, στο πλάι των Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ