Eπιβεβαίωση Αλέγκρι – «Φεύγει ο Ρονάλντο»

Eπιβεβαίωση Αλέγκρι – «Φεύγει ο Ρονάλντο»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποχωρήσει από την Γιουβέντους.

Ήταν γνωστό και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι το επιβεβαίωσε. Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε σε δηλώσεις του, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποχωρήσει από την Γιουβέντους μετά από δική του επιθυμία.

Επικρατέστερος επόμενος προορισμός είναι η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια αναφορικά με το συμβόλαιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ, το οποίο θα είναι διετές, με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν τα 15 εκατ. ευρώ.

Το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν οι Πολίτες με την Γιουβέντους, με τον Ζόρζε Μέντες να προσπαθεί να πείσει τους Άραβες να δώσουν τα 30 εκατ. που ζητούν οι Μπιανκονέρι, για να ολοκληρωθεί σύντομα η μεταγραφή.

Ο Ρονάλντο βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Ο Αλέγκρι δεν κατονόμασε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του 36χρονου, αλλά και μόνο η επιβεβαίωση της αποχώρησής του είναι μια από τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μου είπε χθες ότι θέλει να φύγει αμέσως από τη Γιουβέντους. Είναι αλήθεια και επιβεβαιώνεται. Αυτός είναι ο λόγος που δεν προπονήθηκε σήμερα και δεν είναι διαθέσιμος για τον αυριανό αγώνα εναντίον της Έμπολι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ