Πάει για Αζάρ η Γιουβέντους

Πάει για Αζάρ η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Εντέν Αζάρ για να καλύψει το κενό του Ρονάλντο, που οδεύει προς Μάντσεστερ

Σε μία τρελή μεταγραφική περίοδο εξελίσσεται η φετινή, καθώς κάθε μέρα έχουμε και μία νέα είδηση που ταράζει τα νερά του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δημιουργεί ένα ντόμινο εξελίξεων. Η Γιουβέντους μετά την απώλεια του Πορτογάλου σταρ, έχει βγει στην αγορά και εξετάζει πιθανούς αντικαταστάτες του. Ένα όνομα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες είναι αυτό του Εντέν Αζάρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αζάρ πήγε στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, από την Τσέλσι, το καλοκαίρι του 2019 έναντι του ποσού των 100 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες και να προσαρμοστεί στους «μερένγχες», αντιμετωπίζοντας βέβαια και αρκετούς τραυματισμούς.

Η ποιότητά του, όμως, είναι αδιαμφισβήτητη και ο Μαξ Αλέγκρι βλέπει στο πρόσωπο του έμπειρου μεσοεπιθετικού τον νέο ηγέτη της Γιουβέντους. Εφόσον γίνει προσπάθεια τελικά για την απόκτηση του Αζάρ, αυτό θα συμβεί με τη μορφή δανεισμού αφού η Γηραιά Κυρία δεν είναι σε θέση να βγάλει από τα ταμεία της ένα μεγάλο ποσό για να αγοράσει τον Βέλγο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ