Παίρνει Κεν, αφήνει Αζάρ και Ομπαμεγιάνγκ η Γιουβέντους

Παίρνει Κεν, αφήνει Αζάρ και Ομπαμεγιάνγκ η Γιουβέντους

Σε συμφωνία για δανεισμό με οψιόν αγοράς για τον Μόισε Κεν ήρθαν οι Γιουβέντους και Έβερτον

Τα βρήκαν Γιουβέντους και Έβερτον για τον Μόισε Κεν για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Όπως μεταδίδουν μια σειρά από διεθνή Μέσα, οι «μπιανκονέρι» ήρθαν σε συμφωνία με το αγγλικό κλαμπ για τον δανεισμό του Ιταλού επιθετικού, με τον οποίο θα αναπληρώσουν το κενό από την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στο σχετικό deal συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς, ενώ σε οικονομικό επίπεδο θα φτάσει συνολικά τα 20 εκατ. ευρώ. Ο Κεν αναμένεται την Κυριακή (29/8) στο Τορίνο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην πρώην ομάδα του. Υπενθυμίζεται ότι η Έβερτον τον είχε αποκτήσει από τη «Μεγάλη Κυρία» το καλοκαίρι του 2019 έναντι 27,5 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε πως λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Ρονάλντο από την Γιουβέντους, στα πρώτα σενάρια για πιθανούς αντικαταστάτες του, είχαν βρεθεί τα ονόματα των Εντέν Αζάρ και Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ. Ο έγκυρος Ιταλός ρεπόρτερ συμπληρώνει ότι η Γιουβέντους δεν θα κινηθεί για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ, αντίστοιχα. Αντίθετα, πλέον θα ρίξει το βάρος στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Ντιμπάλα, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει τον Ιούνιο του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ