Αλέγκρι – «Ξεχάστε τον Ρονάλντο»

Αλέγκρι – «Ξεχάστε τον Ρονάλντο»

Μετά την σοκαριστική ήττα της Γιουβέντους από την Έμπολι (1-0) ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παρότρυνε τους παίκτες του να ξεχάσουν τον Ρονάλντο και την αποχώρησή του από την ομάδα και να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες.

Η Γιουβέντους ηττήθηκε από την Έμπολι με 1-0 το βράδυ του Σαββάτου (28/8) για την 2η αγωνιστική της Serie A. Οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δέχθηκαν γκολ στο 21′ από τον Λεονάρντο Μανκούσο και έκτοτε δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα. Η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη «Βέκια Σινιόρα» και η ενσωμάτωσή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την απόδοση των παικτών, με τον Αλέγκρι να προσπαθεί να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό κλίμα.

Ο Ιταλός προπονητής προέτρεψε τους παίκτες του να ξεχάσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να μην επηρεάζονται πλέον από την απουσία του από την ομάδα. Μάλιστα, στις ερωτήσεις που δέχθηκε, έπειτα από τη λήξη του αγώνα, αναφέρθηκε στην μοναδική αξία του, ωστόσο αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και καλό θα ήταν όλοι να προχωρήσουν παρακάτω και να μην σκέφτονται το τί θα γινόταν σε διαφορετική περίπτωση.

«Ο Κριστιάνο ήταν 3 χρόνια στην ομάδα μας, σκόραρε πολλά γκολ και είναι πολύ καλός σε αυτό. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης αλλά δε μπορούμε να σκεφτόμαστε τον Ρονάλντο από δω και το εξής. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, απλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δε μπορούμε να κυριαρχούμε σε κάθε παιχνίδι», δήλωσε ο 54χρονος τεχνικός της Γιουβέντους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ