Εύκολο βράδυ με «τεσσάρες» για Μίλαν και Ρόμα

Εύκολο βράδυ με «τεσσάρες» για Μίλαν και Ρόμα

Μίλαν και Ρόμα δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι σε Κάλιαρι και Σαλερνιτάνα, επικρατώντας των αντιπάλων τους 4-1 και 0-4 αντίστοιχα.

Έβρεχε… γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της βραδιάς για τη 2η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Η Μίλαν δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Κάλιαρι, τη οποία και κέρδισε στο «Σαν Σίρο» με σκορ 4-1 κάνοντας το δύο στα δύο και φτάνοντας τους έξι βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πλέον στην 14η θέση έχοντας έναν βαθμό.

Ο Τονάλι άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 12′, ωστόσο δύο λεπτά μετά η Κάλιαρι απάντησε με τον Ντεϊόλα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν καλά-καλά να πανηγυρίσουν και στο 17’ο Λεάο διπλασίασε τα τέρματα των «ροσονέρι» για το 2-1. Οι Μιλανέζοι δεν σταμάτησαν όμως εκεί αφού σε εκείνο το σημείο ανέλαβε ο Ζιρού. Ο Γάλλος φορ σκόραρε δύο τέρματα (24′ και 43′) διαμορφώνοντας το 4-1 πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Σε αντίθεση με τη Μίλαν η οποία έκανε τη δουλειά στο πρώτο μέρος, η Ρόμα ήταν καταπληκτική στο δεύτερο και διέλυσε τη Σαλερνιτάνα με σκορ 0-4. Οι πρωτευουσιάνοι έφτασαν έτσι τους έξι βαθμούς ξεκινώντας πολύ καλά το πρωτάθλημα, ενώ για τους νεοφώτιστους το ταξίδι δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο αφού μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμα ματς.

Το σκορ για τους «τζιαλορόσι» άνοιξε στο 48′ ο Πέλεγκρίνι, για να έρθει τέσσερα λεπτά μετά ο Βερετού να κάνει το 2-0. Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο δεν σταμάτησαν εκεί και βρήκαν το τρίτο τους γκολ με τον Τάμι Έιμπραχαμ στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Πελεγκρίνι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 79′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ