Ο Ολιβιέ Ζιρού ανάγκασε τον Ζλάταν να τον χειροκροτήσει όρθιος (vids)

Ο Ολιβιέ Ζιρού ανάγκασε τον Ζλάταν να τον χειροκροτήσει όρθιος (vids)

Ο Ολιβιέ Ζιρού πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ με τη Μίλαν υπό το βλέμμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος τον χειροκρότησε, δείχνοντας έτσι πως τον... εγκρίνει για την επίθεση των «ροσονέρι».

Η Μίλαν έκανε το 2/2 στη φετινή Serie A, επικρατώντας με 4-1 της Κάλιαρι στο «Σαν Σίρο», έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ολιβιέ Ζιρού που άνοιξε λογαριασμό στο ιταλικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Ο Τονάλι άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 12′, ωστόσο δύο λεπτά μετά η Κάλιαρι απάντησε με τον Ντεϊόλα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 17′ με τον Λεάο και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ζιρού.

Ο Γάλλος φορ σκόραρε δύο τέρματα (24′, 43′), διαμορφώνοντας το 4-1 πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.


Στο δεύτερο ημίχρονο, μάλιστα, η κάμερα έπιασε τον Ζλάταν Ιμπαραΐμοβιτς να χειροκροτεί τις προσπάθειες του Ζιρού. Σαν να λέει… Zlatan approves.

Ο Σουηδός δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς φρόντιζε να εμψυχώνει τους συμπαίκτες του από τον πάγκο, ενώ δεν δίστασε να σηκωθεί και να χειροκροτήσει τον Ζιρού για τα εντυπωσιακά τελειώματα στα γκολ που πέτυχε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω για τη Μιλάν και βρίσκομαι σε ένα γήπεδο όπως το «Σαν Σίρο». Είμαι χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας και θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Και η στήριξη του κόσμου ήταν απίστευτη», δήλωσε αρχικά μετά το παιχνίδι στο «DAZN» ο Γάλλος φορ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ζλάταν:

«Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής και πολύ σημαντικός άνθρωπος στα αποδυτήρια. Θέλω να παίζουμε μαζί, αλλά μου αρέσει να παίζω με όλους τους συμπαίκτες μου. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, αλλά είναι σημαντικό να σέβεσαι τις αποφάσεις του προπονητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ